Buna,

Ma bucura tare mult faptul ca va doriti o sedinta foto Craciun si vrei sa lucram impreuna la crearea amintirilor familiei tale. Pachetele mele de anul acesta sunt dupa cum urmeaza mai jos. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa imi scrieti un mesaj.

Pachetul 10 imagini

Sedință foto Craciun studio 10 imagini
390 lei
10 imagini digitale in galerie online, valabila 6 luni
30 minute timp de fotografiat
numai in timpul saptamanii
2 decoruri la alegere

Pachetul 20 imagini

Sedință foto Craciun studio 20 imagini
490 lei
20 imagini digitale in galerie online, valabila 6 luni
20 printuri 10×15
40 de minute timp de fotografiat
numai in timpul saptamanii
3 decoruri

Pachetul 25 imagini

Sedință foto Craciun studio 25 imagini
690 lei
25 imagini digitale in galerie online, valabila 6 luni
album cu toate fotografiile printate
45 de minute timp de fotografiat
atat in timpul saptamanii cat si in weekend
3 decoruri

Oferta pentru Sedinta foto Craciun este valabila in perioada 5-30 noiembrie 2018. Pana pe 15 decembrie 2018 voi mai prelua in continuare sesiuni din pachetele mele standard, insa nu mai pot garanta livrarea materialelor pana la Craciun.

Mai multe imagini de la sesiunile de anul trecut puteti vedea in postarea despre sedinta foto de Craciun

Ce ar mai fi util de stiut:

– Voi avea un decor mare, cu brad si canapea, in care sa incapa intreaga familie, si doua decoruri la scara mai mica, pe alb, bleu si accente de lemn, potrivite pentru copii, sau maxim un adult si un copil.

– Tinutele copiilor de pana intr-un an sunt asigurate de mine (am inclusiv cateva tinute si pentru copii pana la un an si jumatate)

– Hainutele aduse de voi sunt de asemenea binevenite, in masura in care aveti tinute pe care le doriti incluse in cadre

– Pentru adulti si copii mai mari, recomand haine casual-elegante dar simple, fara imprimeuri, in culori neutre sau potrivite craciunului + tinute specifice de Craciun, daca aveti si va doriti.

– In studio va fi nevoie sa va descaltati, sau sa va aduceti incaltaminte de schimb curata pe talpa. Deoarece studio-ul este in principal pentru copii mici, care stau mult pe jos, incerc sa pastrez un nivel de curatenie cat mai ridicat.

– Pentru plata, voi avea nevoie de date de buletin (nume complet, adresa, serie si nr, cnp) pentru a pregati contract si factura. Plata facturii se face prin transfer bancar, in doua etape: un avans de 200 de lei pentru rezervarea locului, si restul in termen de 3 zile dupa efectuarea sesiunii

– Va rog mult sa nu intarziati, deoarece va trebui sa scadem din timpul alocat sesiunii, si calitatea imaginilor facute pe fuga va lasa intotdeauna de dorit.

– Imaginile finale vor fi alese chiar de voi, printr-un proces extrem de simplu si rapid. Selectia o veti face dintr-o galerie intermediara de mai multe imagini neprelucrate, pe care eu le consider la un nivel corespunzator de calitate tehnica si artistica. Puteti alege mai multe imagini pentru a fi prelucrate si livrate in galeria finala; fiecare imagine suplimentara costa 12 lei

– Nu voi preda imagini suplimentare neprelucrate

Va astept cu drag!!

Mail: magda@magdaconstantin [.] ro

Facebook: Family Storytelling

Telefon: 0724207090

Nume*

Adresă de email*

Telefon:

Subiectul mesajului

Mesaj