Buna!

Ma bucura tare mult faptul ca iti doresti o sedinta foto Craciun si vrei sa lucram impreuna la crearea amintirilor familiei tale. Pachetele mele de anul acesta sunt dupa cum urmeaza mai jos. Pentru mai multe informatii, te rog sa imi scrii un mesaj aici.

Sedinta foto Craciun 20 imagini

Sedință foto Craciun studio 20 imagini
550 lei
❄️20 imagini digitale in galerie online, valabila 6 luni
❄️20 de imagini printate
❄️30 minute timp de fotografiat
❄️numai in timpul saptamanii
*varianta digital only este doar 490 lei

Sedinta foto Craciun 25 imagini

Sedință foto Craciun studio 25 imagini
750 lei
❄️25 imagini digitale in galerie online, valabila 6 luni
❄️album standard cu toate fotografiile printate
❄️45 de minute timp de fotografiat
❄️atat in timpul saptamanii cat si sambata

Sedinta foto Craciun 35 imagini

Sedință foto Craciun studio 35 imagini
1000 lei
❄️35 imagini digitale in galerie online, valabila 6 luni
❄️album premium cu toate fotografiile printate
❄️60 de minute timp de fotografiat
❄️atat in timpul saptamanii cat si sambata

Oferta pentru Sedinta foto Craciun este valabila in perioada 9 noiembrie – 7 decembrie 2019.

Mai multe imagini de la sesiunile de anii trecuti puteti vedea in postarile despre sedinta foto de Craciun 2018 si sedinta foto de Craciun 2017

Ce ar mai fi util de stiut despre sedinta foto de Craciun:

– In special pentru copiii mai mici, este important sa alegeti, pe cat posibil, o ora la care ei sa fie odihniti si mancati.

– Orele la care voi face programari in timpul saptamanii sunt: 10:00, 11:30, 14:00, 15:30. In zilele de luni si miercuri voi face programari si seara, de la 17:30 si 19:00. Sambetele voi avea programari la 10:00, 11:30, 14:00, 15:30, 17:00, 18:30.

– Va rog mult sa nu intarziati, deoarece va trebui sa scadem din timpul alocat sesiunii, si calitatea imaginilor facute pe fuga va lasa intotdeauna de dorit.

– Decorurile de anul acesta vor fi in mare parte deschise la culoare, cu accente specifice Craciunului. Voi avea un decor mare, cu brad si canapea, in care sa incapa intreaga familie, si doua decoruri la scara mai mica, pe alb, bleu si accente de lemn, potrivite pentru copii, sau maxim un adult si un copil. Un decor va fi “outdoor”, deci se potrivesc pulovere groase, ghetute, fulare, caciuli

– Tinutele copiilor de pana intr-un an sunt asigurate de mine (am inclusiv cateva tinute si pentru copii pana la 2 ani)

– Hainutele aduse de voi sunt de asemenea binevenite, in masura in care aveti tinute pe care le doriti incluse in cadre

– Pentru adulti si copii mai mari, recomand haine casual-elegante dar simple, fara imprimeuri, in culori neutre sau potrivite craciunului + tinute specifice de Craciun, daca aveti si va doriti.

– In studio va fi nevoie sa va descaltati, sau sa va aduceti incaltaminte de schimb curata pe talpa. Deoarece studio-ul este in principal pentru copii mici, care stau mult pe jos, incerc sa pastrez un nivel de curatenie cat mai ridicat.

Ale detalii despre sedinta foto de Craciun:

– Pentru plata, voi avea nevoie de date de buletin (nume complet si adresa) pentru a pregati contract si factura. Datele nu vor fi folosite in niciun alt scop, si vor fi stocate doar in cadrul sistemului de contabilitate, cat timp este legal necesar. Plata facturii se face prin transfer bancar, ori integral in avans, ori in doua etape: un avans de 200 de lei pentru rezervarea locului, si restul in termen de 5 zile de la efectuarea sesiunii

– Imaginile finale vor fi alese chiar de voi, printr-un proces extrem de simplu si rapid. Selectia o veti face dintr-o galerie intermediara de mai multe imagini neprelucrate, pe care eu le consider la un nivel corespunzator de calitate tehnica si artistica. Puteti alege mai multe imagini pentru a fi prelucrate si livrate in galeria finala; fiecare imagine suplimentara costa 15 lei

– Nu voi preda imagini suplimentare neprelucrate

– Imaginile printate separat sunt la dimensiunea 10×15. Daca va doriti in mod special alta dimensiune (dintre cele standard) imi puteti specifica. Albumele sunt de dimensiune 20×20 cm, cu 20 respectiv 30 de pagini cartonate.

Va astept cu drag!!

Mail: magda@magdaconstantin [.] ro

Facebook: Family Storytelling

Telefon: 0724207090

    Nume*

    Adresă de email*

    Telefon:

    Subiectul mesajului

    Mesaj