Sedinta foto lifestyle, sau semi-documentar, se poate face la tine acasa, undeva in natura, sau in orice alt loc relaxat. Poate fi outdoor sau indoor. Se axeaza mai degraba pe surprinderea conexiunii dintre membrii familiei tale, a micilor momente de tandrete. Se realizeaza fara recuzita si fara pretentia de cadre perfecte; include mai multe fotografii cu o prelucrare mai putin laborioasa, potrivita acestui gen de imagini.

Sedinta foto lifestyle nu este potrivita tuturor, si este perfect normal sa fie asa. Suntem diferiti si avem asteptari uneori fundamental diferite de la o sedinta foto. Iar unul dintre rolurile pe care mi le asum este sa incerc sa inteleg cat mai bine ceea ce iti doresti si, mai mult decat atat, ceea ce ti se potriveste.

Sedinta foto lifestyle ti se potriveste daca esti o persoana relaxata, care pune pret pe surprinderea momentelor imperfecte. Daca nu te derenjeaza ca nu ai casa perfecta, sau tinuta perfecta, sau zambetul perfect 🙂 Daca preferi o imagine in care toata lumea interactioneaza intr-un mod sincer, in locul unei imagini in care toata lumea se uita zambind la camera.

Pachetul Standard

Sedință foto familie lifestyle
690 lei
70 de imagini
galerie digitala valabila 6 luni
20 de imagini printate 10×15

Pachetul Premium

Sedință foto familie lifestyle album
990 lei
70 de imagini
galerie digitala valabila 6 luni
DVD personlizat
Album premium, 20×20 cm, 20 de pagini

Contacteaza-ma pentru mai multe informatii sau rezervari:

    Nume*

    Adresă de email*

    Telefon:

    Subiectul mesajului

    Mesaj