Bine ai venit!

Abia astept sa facem si anul acesta sedinta foto de Craciun impreuna. Te astept in noul meu studio, amenajat intr-un stil boho lifestyle, pentru a crea amintiri faine. Mai jos se gasesc pachetele mele de anul acesta. Pentru mai multe informatii, te rog sa imi scrii un mesaj aici.

Sedinta foto Craciun 20 imagini

Sedință foto Craciun studio 20 imagini
590 lei
❄️20 imagini digitale in galerie online, valabila 6 luni
❄️20 de imagini printate
❄️30 minute timp de fotografiat
❄️numai in timpul saptamanii

Sedinta foto Craciun 25 imagini

Sedință foto Craciun studio 25 imagini
790 lei
❄️25 imagini digitale in galerie online, valabila 6 luni
❄️album standard cu toate fotografiile printate
❄️45 de minute timp de fotografiat
❄️atat in timpul saptamanii cat si sambata

Sedinta foto Craciun 35 imagini

Sedință foto Craciun studio 35 imagini
990 lei
❄️35 imagini digitale in galerie online, valabila 6 luni
❄️album premium cu toate fotografiile printate
❄️60 de minute timp de fotografiat
❄️atat in timpul saptamanii cat si sambata

Oferta pentru Sedinta foto Craciun este valabila in perioada 2 noiembrie – 5 decembrie 2020. Sedintele de Craciun efectuate in luna octombrie vor beneficia de o reducere de 10%. Sedintele de Craciun efectuate dupa 6 decembrie vor avea pretul cu 50% mai mare. Sedintele foto de maternitate, newborn si cake smash vor putea fi programate in conditiile obisnuite.

Mai multe imagini de la sesiunile de anii trecuti puteti vedea in postarile despre sedinta foto de Craciun 2019, sedinta foto de Craciun 2018 si sedinta foto de Craciun 2017

Ce ar mai fi util de stiut despre sedinta foto de Craciun:

– In special pentru copiii mai mici, este important sa alegeti, pe cat posibil, o ora la care ei sa fie odihniti si mancati.

– Orele la care voi face programari in timpul saptamanii sunt: 09:30, 12:00, 14:30. In zilele de luni si miercuri voi face programari si seara, de la 17:30 si 19:30. Sambetele voi avea programari la 10:00, 12:30, 15:00, 17:30.

– Va rog mult sa nu intarziati, deoarece va trebui sa scadem din timpul alocat sesiunii, si calitatea imaginilor facute pe fuga va lasa intotdeauna de dorit.

– Decorurile de anul acesta vor fi deosebite. Va fi o camera intreaga de lifestyle, decorata in stil boho chic, cu accente specifice Craciunului. Putem face fotografii pe pat, pe canapea, langa semineul cu brad. Vor fi si doua decoruri la scara mai mica, potrivite pentru copiii cei mai mititei.

– Anul acesta, avand in vedere situatia, tinutele puse la dispozitie in studio vor fi mult limitate, deci va recomand sa aduceti minim o tinuta pentru sedinta foto. In general am costumase pentru copiii de pana intr-un an, dar am si cateva pentru copiii mai mari.

– Pentru adulti si copii mai mari, recomand haine casual-elegante dar simple, fara imprimeuri, in culori neutre sau potrivite craciunului + tinute specifice de Craciun, daca aveti si va doriti. Un decor va fi “outdoor”, deci se potrivesc pulovere groase, ghetute, fulare, caciuli.

– In studio va fi nevoie sa va descaltati, sau sa va aduceti incaltaminte de schimb curata pe talpa. Deoarece studio-ul este in principal pentru copii mici, care stau mult pe jos, incerc sa pastrez un nivel de curatenie cat mai ridicat.

Ale detalii despre sedinta foto de Craciun:

– Pentru plata, voi avea nevoie de date de buletin (nume complet si adresa) pentru a pregati contract si factura. Datele nu vor fi folosite in niciun alt scop, si vor fi stocate doar in cadrul sistemului de contabilitate, cat timp este legal necesar. Plata facturii se face prin transfer bancar, ori integral in avans, ori in doua etape: un avans de 200 de lei pentru rezervarea locului, si restul in termen de 5 zile de la efectuarea sesiunii

– Imaginile finale vor fi alese chiar de voi, printr-un proces extrem de simplu si rapid. Selectia o veti face dintr-o galerie intermediara de mai multe imagini neprelucrate, pe care eu le consider la un nivel corespunzator de calitate tehnica si artistica. Puteti alege mai multe imagini pentru a fi prelucrate si livrate in galeria finala; fiecare imagine suplimentara costa 15 lei

– Nu voi preda imagini suplimentare neprelucrate

– Imaginile printate separat sunt la dimensiunea 10×15. Daca va doriti in mod special alta dimensiune (dintre cele standard) imi puteti specifica. Albumele sunt de dimensiune 20×20 cm, cu 20 de pagini cartonate.

Va astept cu drag!!

Mail: magda@magdaconstantin [.] ro

Facebook: Family Storytelling

Telefon: 0724207090

    Nume*

    Adresă de email*

    Telefon:

    Subiectul mesajului

    Mesaj