~ fotograf de familie ~

Magda Constantin - fotografie de familie in BucurestiBun venit pe pagina mea de fotograf de familie. Aici gasesti fotografiile mele favorite si, sper, cele mai reprezentative pentru ceea ce fac. Si mai gasesti mici bucatele din sufletul meu, ascunse bine prin toate imaginile.

~ de unde vin

Nu am stiut mereu ca vreau sa fac fotografie. Cu atat mai mult nu am stiut ca vreau sa fac fotografie de familie. A fost chiar o perioada in viata mea in care eram convinsa ca pot fotografia orice in afara de oameni  Insa, cumva, drumul meu s-a sucit, s-a intors, si iata-ma fascinata in fiecare zi de momentele unice pe care le pot prinde si pastra pentru totdeauna. Fascinata de adevarul pe care pot sa il surprind prin imaginile mele. Fascinata de complexitatea emotiilor oamenilor pe care ii fotografiez. Fascinata de ceea ce fac. E un privilegiu extraordinar sa fii fascinat de munca ta. Si ca fost inginer corporatist de telecomunicatii, nu am aflat asta timp de foarte multi ani.

~ detalii tehnice? nu, multumesc

Nu voi povesti aici despre echipamentul meu, despre formarea mea ca fotograf de familie, despre detalii tehnice. M-am refugiat in fotografie fugind de detaliile tehnice. Nu urmaresc perfectiunea tehnica in imaginile mele. Nici nu fug de ea. Dar mi-am dat seama ca nu mai conteaza atat de mult pentru mine.

~ unde sunt acum

Dar pot povesti despre faptul ca sunt obsedata de perfectiune in privinta lucrurilor importante pentru mine, ceea ce ma face sa fiu in mod constant anxioasa in cautarea ei. Despre faptul ca sunt cea care se ascunde bine in spatele unei masti de siguranta si profesionalism si dincolo de masca sunt eu, cea mereu nesigura, mereu in cautare de mai bine, de perfectionare, de crestere. Cea convinsa ca greseste in mod constant si ca esueaza zilnic, si totusi cea care nu se opreste niciodata si e mereu optimista in privinta a ceea ce va veni. Cea care se pregateste mereu pentru ce e mai rau, insa e convinsa mereu ca va fi numai ceea ce e mai bine. Cea care a imbratisat meseria de mama pana la infinit si dincolo de el (da, parte din asta e ca pot da citate din multe desene animate  ) Cea care declara cu entuziasm si fara urma de jena ca, la 35 de ani, “Harry Potter” este cartea mea favorita, care ma ajuta mereu cand ma simt intr-o stare depresiva. Cea care are nevoie de prieteni si de familie ca de aer. Cea care nu a urmat mereu toate regulile, si totusi iata-ma aici, cu o familie care ma face mai fericita decat as fi visat vreodata, si cu o meserie pe care pot sa declar fara urma de indoiala ca o iubesc. Cea de fotograf de familie.

This is me. The one and only
Sper sa ne intalnim si sa ajungem sa scriem impreuna povestea ta asa cum o meriti, in imagini pe care sa le pastrezi si privesti cu drag ani multi de-acum inainte.