Sedinte foto de maternitate si nou nascut in Bucuresti

 

* Sedintele foto programate in weekend presupun un cost aditional de 50€ *

Pret sedinte foto nou-nascut

Sedinta foto de nou-nascut se efectueaza, in mod ideal, in primele 14 zile de viata ale bebelusului tau. Din acest motiv, ar fi bine sa o programezi inca din timpul sarcinii. Eu imi notez data probabila a nasterii, iar ziua exacta a sedintei o stabilim impreuna in primele zile dupa fericitul eveniment. Este o sedinta foto cu totul speciala, centrata in mod absolut pe noul membru al familiei.

Pachetele de nou nascut incep de la 200€. Exista mai multe optiuni de pachete, precum si varianta a la carte, deci te rog mult sa ma contactezi pe mail sau la telefon, pentru a povesti si a gasi varianta perfecta pentru nevoile tale.


sus ^

Pret sedinte foto maternitate

Sedinta foto de gravida se efectueaza in mod ideal in lunile 7 si 8 de sarcina, si se programeaza cu 2-3 saptamani inainte. Este o sedinta foto speciala, centrata pe viitoarea mamica; include rochii si accesorii care sa puna in valoare frumusetea unica a acestei perioade.

Pachetele de maternitate incep de la 180€. Exista mai multe optiuni de pachete, precum si varianta a la carte, deci te rog mult sa ma contactezi pe mail sau la telefon, pentru a povesti si a gasi varianta perfecta pentru nevoile tale.


sus ^

Pret sedinte foto de familie si portret

Sedinta foto de familie si portret poate fi facuta oricand, cu orice ocazie. Se potriveste si pentru bebelusi (mai mari de 2 luni), si pentru copii de 10 ani, si de 18, si de 40+.

Pachetele de portret si familie incep de la 180€. Exista mai multe optiuni de pachete, precum si varianta a la carte, deci te rog mult sa ma contactezi pe mail sau la telefon, pentru a povesti si a gasi varianta perfecta pentru nevoile tale.


sus ^

Pret sedinte foto smash the cake

Sedinta foto smash the cake se poate face cu sau fara tort. Eu pot asigura tortul contra unei taxe suplimentare de 40 EUR. Este un tort mic si delicat, numai bun de smotocit de manute mici si curioase. Ofer mai multe pachete din care parintii pot alege ce se potriveste mai bine nevoilor lor, si fiecare are la baza un decor special pregatit pentru micutul aniversat. Decorul poate fi customizat cu tematica aleasa de parinti.

Pachetele de smash the cake incep de la 150€. Exista mai multe optiuni de pachete, precum si varianta a la carte, deci te rog mult sa ma contactezi pe mail sau la telefon, pentru a povesti si a gasi varianta perfecta pentru nevoile tale.


sus ^

Pret sedinte foto lifestyle

Sedinta foto lifestyle, sau semi-documentar, se poate face la tine acasa, undeva in natura, sau in orice alt loc relaxat. Poate fi outdoor sau indoor. Se axeaza mai degraba pe surprinderea conexiunii dintre membrii familiei tale, a micilor momente de tandrete. Se realizeaza fara recuzita si fara pretentia de cadre perfecte; include mai multe fotografii cu o prelucrare mai putin laborioasa, potrivita acestui gen de imagini.

Sedinta foto lifestyle nu este potrivita tuturor, si este perfect normal sa fie asa. Suntem diferiti si avem asteptari uneori fundamental diferite de la o sedinta foto. Iar unul dintre rolurile pe care mi le asum este sa incerc sa inteleg cat mai bine ceea ce iti doresti si, mai mult decat atat, ceea ce ti se potriveste.

Sedinta foto lifestyle ti se potriveste daca esti o persoana relaxata, care pune pret pe surprinderea momentelor imperfecte. Daca nu te derenjeaza ca nu ai casa perfecta, sau tinuta perfecta, sau zambetul perfect 🙂 Daca preferi o imagine in care toata lumea interactioneaza intr-un mod autentic uneia in care toata lumea se uita zambind la camera.

Pachetele lifestyle incep de la 150€. Exista mai multe optiuni de pachete, precum si varianta a la carte, deci te rog mult sa ma contactezi pe mail sau la telefon, pentru a povesti si a gasi varianta perfecta pentru nevoile tale.


sus ^

Pret sedinte foto personal branding

Sedinta foto personal branding implica trei pachete. Fiecare dintre acestea include o consultatie, in persoana la studio sau telefonica, unde discutam detaliile referitoare la imbracaminte, tipul de fotografii pe care le preferi, scopul lor, imaginea pe care vrei sa o transmiti prin ele. In felul acesta ma asigur ca sesiunea este 100% customizata pe nevoile tale, astfel incat sa ai parte de o experienta misto si de niste imagini deosebite cu tine.

Pachetele lifestyle incep de la 190€. Exista mai multe optiuni de pachete, precum si varianta a la carte, deci te rog mult sa ma contactezi pe mail sau la telefon, pentru a povesti si a gasi varianta perfecta pentru nevoile tale.


sus ^

Contacteaza-ma pentru rezervari:

  Nume*

  Adresă de email*

  Telefon:

  Subiectul mesajului

  Mesaj


  Facebook: https://www.facebook.com/magda.constantin.photography/
  Instagram: https://www.instagram.com/magdaconstantinphoto/
  Pinterest: https://ro.pinterest.com/magdaconstantinfotograf/