~ sedinta foto nou nascut ~

Din ce in ce mai multi parinti aleg sa faca o sedinta foto nou nascut. De ce sa faci o si tu una? Sincer, nu cred ca exista un singur rapuns corect la aceasta intrebare. Pentru mine una, motivul este acelasi pentru care cred ca este important sa faci o sedinta foto in absolut orice moment al vietii tale. Ca sa furi niste amintiri. Niste momente din timp.

Sedinta foto nou nascut poate fi dupa chipul si asemanarea ta. Cum asa? Citeste mai jos 🙂

~ sedinta foto nou nascut lifestyle ~

Poate ca nu te atrag aceste portrete de studio, atent studiate si cu recuzita. Poate ca nu iti doresti sa vii cu bebelusul intr-un mediu strain. Poate ca iti doresti o sedinta foto nou nascut relaxata, care sa imortalizeze mai degraba momente simple si frumoase din aceste prime zile in familia extinsa. Este perfect, atunci poti sa programezi o sedinta foto de bebelusi de tip lifestyle, la tine acasa. Cu un minim de efort din partea ta si un minim de deranj asupra bebelusului tau, vei avea niste amintiri de nepretuit.

Ce ar mai fi util sa stii despre sedinta foto nou nascut lifestyle:

 • se poate face si la studio, in camera special decorata pentru acest tip de sedinte
 • dureaza intre 45 de minute si o ora si jumatate, in functie de pachetul ales
 • include pana 50 de imagini cu o prelucrare naturala, in functie de pachetul ales (pachetele au 15, 30 sau 50 de imagini)
 • se face la domiciliul tau, fara sau cu un minim absolut de recuzita si nu necesita nicio pregatire speciala din partea ta. Nu trebuie ca bebelusul sa doarma sau sa stea in anumite pozitii. Totul se face in ritmul familiei voastre.
 • poate avea loc oricand pe parcursul primei luni de viata. Chiar prefer ca bebelusii de lifestyle sa fie mai mari. Imi place sa ii surprind alerti, interactionand cu lumea aceasta noua din jurul lor.

~ sedinta foto nou nascut de studio ~

Sau poate ca, din contra, iti doresti enorm exact acel gen de imagini pe care nu le poti obtine sub nicio forma singur. Iti doresti niste portrete fine art, facute din unghiuri avantajoase, cu lumina studiata. Iti doresti acele decoruri unice, culorile si texturile atent alese din studio-ul fotografului. Acel tot unitar care va duce imagini ce scot in evidenta gingasia unica a bebelusului tau in primele zile de viata. Nu te deranjeaza sa mergi cu bebelusul in studio si sa depui un mic efort suplimentar pentru a obtine toate acestea. In acest caz, cu siguranta sedinta foto nou nascut de studio este ceea ce ti se potriveste.

Ce ar mai fi util sa stii despre sedinta foto nou nascut de studio:

 • pachetul mini include 10 imagini prelucrate in mare detaliu, pana la 3 decoruri cu bebelusul infasat + un set de portrete cu parintii si dureaza maxim 1.5 ore.
 • pachetul standard include 15 de imagini prelucrate in mare detaliu, pana la 4-5 decoruri + portrete cu parintii si fratii mai mari si dureaza maxim 2.5 ore.
 • pacheteul premium include 20 de imagini prelucrate in mare detaliu, pana la 6 decoruri + portrete cu parintii si fratii mai mari si dureaza maxim 3.5 ore.
 • se face la studio, unde am la indemana toata recuzita, pot controla lumina si mediul
 • este foarte important sa aiba loc in primele doua saptamani de viata ale bebelusului, in mod ideal intre 6-12 zile. Statistic vorbind este perioada in care bebelusii inca dorm mult si profund si pot fi asezati in pozitiile mult dorite. Riscul trezirilor repetate, care pot face sedinta sa devina mai degraba o experienta neplacuta pentru toata lumea, este semnificativ mai mic.
 • eu lucrez atat cu costumase, cat si cu multe materiale de infasat bebelusii. Infasatul este departe de a fi un moft inventat pentru sedinta foto. Este cea mai rapida si sigura metoda de a linisti si adormi bebelusii. In special pe cei agitati. Infasatul le recreeaza putin mediul inca foarte familiar din burtica, stransoarea le readuce starea de siguranta.

~ deci 😀 ~

Un singur lucru este sigur. De cate ori ma uit la imaginile copiilor mei din primele saptamani de viata, ma uimeste de cat de mult s-au schimbat. Mi se par de nepretuit amintirile care surprind fizionomia lor dulce si efemera de nou nascut. Nu cred ca exista vreun parinte care sa spuna “am prea multe imagini cu copilul meu din primele zile de viata, regret ca le-am facut”. Dar am multi clienti care vin la mine cu al doilea copil, si imi spun ca regreta ca nu stiau de acest tip de sedinte si la primul. Asa ca nu ezita, programeaza si tu sedinta foto nou nascut pentru bebelusul tau 🙂

 


Pachetele de nou nascut incep de la 150€/200€. Exista mai multe optiuni de pachete, precum si varianta a la carte, deci te rog mult sa ma contactezi pe mail sau la telefon, pentru a povesti si a gasi varianta perfecta pentru nevoile tale.

* Sedintele foto programate in weekend presupun un cost aditional de 50€ *


 

Sau, imi poti vizita si pagina de facebook pentru cele mai noi imagini.

Contacteaza-ma pentru rezervari:

  Nume*

  Adresă de email*

  Telefon:

  Subiectul mesajului

  Mesaj