~ sedinte foto de copii ~

Sedinte foto de familie pline de libertate. Libertatea fiecarei familii de a fi ea insasi, libertatea copiilor de a se juca si a parintilor de a nu se simti datori sa ii oblige sa zambeasca. Libertate din care se nasc momente unice, veritabile, momente cu emotii nealterate, momente de conexiune reala si de iubire neconditionata. Momentele de zi cu zi ale familiei tale. Asta e ceea ce imi place sa fac. Asta este ceea ce imi doresc sa va ofer in cadrul unei sedinte foto de copii.


Sedinta foto lifestyle, sau semi-documentar, se poate face la tine acasa, undeva in natura, sau in orice alt loc relaxat. Poate fi outdoor sau indoor. Se axeaza mai degraba pe surprinderea conexiunii dintre membrii familiei tale, a micilor momente de tandrete. Se realizeaza fara recuzita si fara pretentia de cadre perfecte; include mai multe fotografii cu o prelucrare mai putin laborioasa, potrivita acestui gen de imagini.

Sedinta foto lifestyle nu este potrivita tuturor, si este perfect normal sa fie asa. Suntem diferiti si avem asteptari uneori fundamental diferite de la o sedinta foto. Iar unul dintre rolurile pe care mi le asum este sa incerc sa inteleg cat mai bine ceea ce iti doresti si, mai mult decat atat, ceea ce ti se potriveste.

Sedinta foto lifestyle ti se potriveste daca esti o persoana relaxata, care pune pret pe surprinderea momentelor imperfecte. Daca nu te derenjeaza ca nu ai casa perfecta, sau tinuta perfecta, sau zambetul perfect 🙂 Daca preferi o imagine in care toata lumea interactioneaza intr-un mod autentic uneia in care toata lumea se uita zambind la camera.

Imi poti vizita si pagina de facebook pentru cele mai noi imagini.


STANDARD

1 ora pentru tine
70 de imagini profesional editate intr-un stil lejer
portrete de familie si individuale incluse
imagini aditionale = 15 lei per imagine
galerie digitala personala cu parola
20 de printuri 10×15
690 lei

PREMIUM

1.5 ore pentru tine
80 de imagini profesional editate intr-un stil lejer
portrete de familie si individuale incluse
imagini aditionale = 15 lei per imagine
galerie digitala personala cu parola
album premium 20×20 cm 20 de pagini
990 lei


Contacteaza-ma pentru rezervari:

  Nume*

  Adresă de email*

  Telefon:

  Subiectul mesajului

  Mesaj


   

  Facebook: https://www.facebook.com/magda.constantin.photography/
  Instagram: https://www.instagram.com/magdaconstantinphoto/
  Pinterest: https://ro.pinterest.com/magdaconstantinfotograf/

  Contacteaza-ma pentru rezervari:

   Nume*

   Adresă de email*

   Telefon:

   Subiectul mesajului

   Mesaj