~ sedinta foto lifestyle ~

Sedinte foto de familie pline de libertate. Libertatea fiecarei familii de a fi ea insasi, libertatea copiilor de a se juca si a parintilor de a nu se simti datori sa ii oblige sa zambeasca. Libertate din care se nasc momente unice, veritabile, momente cu emotii nealterate, momente de conexiune reala si de iubire neconditionata. Momentele de zi cu zi ale familiei tale. Asta e ceea ce imi place sa fac. Asta este ceea ce imi doresc sa va ofer in cadrul unei sedinte foto lifestyle.


Sedinta foto lifestyle, sau semi-documentar, se poate face in studio, in camera special amenajata, la tine acasa, undeva in natura, sau in orice alt loc relaxat. Poate fi outdoor sau indoor. Se axeaza mai degraba pe surprinderea conexiunii dintre membrii familiei tale, a micilor momente de tandrete. Se realizeaza fara recuzita si fara pretentia de cadre perfecte; include mai multe fotografii cu o prelucrare mai putin laborioasa, potrivita acestui gen de imagini.

Sedinta foto lifestyle nu este potrivita tuturor, si este perfect normal sa fie asa. Suntem diferiti si avem asteptari uneori fundamental diferite de la o sedinta foto. Iar unul dintre rolurile pe care mi le asum este sa incerc sa inteleg cat mai bine ceea ce iti doresti si, mai mult decat atat, ceea ce ti se potriveste.

Sedinta foto lifestyle ti se potriveste daca esti o persoana relaxata, care pune pret pe surprinderea momentelor imperfecte. Daca nu te derenjeaza ca nu ai casa perfecta, sau tinuta perfecta, sau zambetul perfect 🙂 Daca preferi o imagine in care toata lumea interactioneaza intr-un mod autentic uneia in care toata lumea se uita zambind la camera.

Imi poti vizita si pagina de facebook pentru cele mai noi imagini.


Pachetele lifestyle incep de la 150€. Exista mai multe optiuni de pachete, precum si varianta a la carte, deci te rog mult sa ma contactezi pe mail sau la telefon, pentru a povesti si a gasi varianta perfecta pentru nevoile tale.

* Sedintele foto programate in weekend presupun un cost aditional de 50€ *


 

Facebook: https://www.facebook.com/magda.constantin.photography/
Instagram: https://www.instagram.com/magdaconstantinphoto/
Pinterest: https://ro.pinterest.com/magdaconstantinfotograf/

Contacteaza-ma pentru rezervari:

    Nume*

    Adresă de email*

    Telefon:

    Subiectul mesajului

    Mesaj