Lasă și tu un testimonial»

Recomand cu mare drag! Are multă rabdare cu bebelusii. Pune suflet in ceea ce face și afecțiune in același timp, oferindu-ne niște poze superbe ca amintire pentru o viața!

Valentina
17 ianuarie 2019

Am fost astăzi la Magda pentru sesiunea foto de nou nascut. M-a surprins căldura și grija imensă pe care a avut-o față de bebelușă, plus răbdarea de care a dat dovadă. M-a ajutat la schimbat și îmbracat. Super recomand!!!

Irina
5 ianuarie 2019

Pozele frumoase și grijă pentru micuți pe toată durata ședinței

Anca
28 septembrie 2018

Noi am apelat la Magda pentru sesiunea Foto Family. Am avut ceva emoții cu copiii, dar Magda a fost super! A știut să facă niște cadre perfecte și ma bucur mult că am apelat la ea! Nici nu am simțit că suntem la o sesiune foto, totul a decurs foarte natural!
Recomand cu drag!

Dana
3 iulie 2018

Am ales-o pe Magda să ne imortalizeze unul din cele mai importante momente din viața unei familii – ultimele zile în așteptarea primului copil – și aș alege-o de încă 100 ori dacă ar fi să retrăim aceleași momente.

Alături de ea, am avut parte de o ședință foto plină de zâmbete și glume, de o atmosferă destinsă în care cu toții ne-am simțit extraordinar (chiar și pisica familiei  ) și de niște fotografii superbe la final. Iar acum, piticul nostru se poate admira încă de când era în burtică, ba chiar și-a ales și fotografia preferată!

O recomand pe Magda din tot sufletul pentru că albumele de fotografii să memoreze cele mai frumoase clipe din viața de familie! 

Ana-Ramona
7 noiembrie 2016

Magda este minunată, profesionistă, a ținut cont de dorințele noastre și și-a respectat promisiunile. Am primit niște fotografii calde, luminoase și care au surprins emoțiile copiilor.

Gabriela
7 noiembrie 2016

My all time favourite photographer! 

Oana
7 noiembrie 2016