~ sedinta foto maternitate ~

O sedinta foto maternitate are un farmec aparte. Cand ma uit la parintii ce asteapta un copil, vad o liniste si o serenitate pe care imi aduc aminte, vag, sa le fi simtit si eu candva. Vad in ochii lor spaime si temeri. Siguranta si determinarea pe care unii nici nu realizeaza ca le au inca. Vad parintii ce se pregatesc sa se nasca odata cu primul lor bebelus, si sa creasca odata cu el. Familia ce va sa vina. Si e emotionant peste poate.

Sedinta foto de maternitate se poate face in mai multe feluri si locatii. Ca si regula generala, in mod ideal se face in saptamanile 30-32 de sarcina. Viitorul tata si fratiorii mai mari sunt intotdeauna bineveniti.

~ sesiune foto maternitate lifestyle ~

Daca nu iti doresti rochii speciale si daca simti ca sedintele foto in care trebuie sa pozezi nu te reprezinta, nici nu trebuie sa faci asta. Este important ca imaginile pe care le obtii acum sa fie relevante si peste 20 de ani. Este important sa fii tu insati in acele imagini, exact asa cum simti. Mergem la o sedinta foto maternitate lifestyle. Poate fi la tine acasa, poate fi intr-o locatie afara sau de interior. Poate fi cafeneaua ta preferata, o padure sau centrul vechi. Nu va trebui sa pozezi sau sa tii mana in inimioara pe burta daca nu te simti comfortabil sa faci asta. Totul e in ritmul tau 🙂

Ce ar mai fi util sa stii despre sedinta foto maternitate lifestyle:

 • dureaza aproximativ o ora si jumatate
 • include 50 de imagini cu o prelucrare naturala
 • nu necesita nicio pregatire speciala din partea ta. Un machiaj discret si un par lejer aranjat fac minuni, insa ♥
 • de regula nu aduc rochii la sedintele lifestyle, insa putem discuta acest aspect de la caz la caz. Tinutele aduse de tine sunt binevenite. La fel sunt si obiectele pe care le vrei parte din imagini: hainute, jucarii, ecografii si orice altceva cu semnificatie aparte pentru tine.

~ sedinta foto de maternitate in studio ~

Daca iti doresti niste portrete de tip fine art, in ipostaze in care nu te vezi aproape niciodata. Daca iti doresti sa te mai simti putin rasfatata inainte de schimbarea uluitoare care te asteapta. Daca ai fost cucerita de rochiile de la mine din studio. Daca iti doresti ajutor in ceea ce priveste pozitia in care sa stai la pozat, altfel incat rochia, lumina si fundalul sa se imbine intr-un tot armonios. Atunci cu siguranta te astept la o sedinta foto de gravida de studio.

Ce ar mai fi util sa stii despre sedinta foto maternitate de studio:

 • pachetul mini dureaza aproximativ 45 de minute, include 2 rochii si 10 imagini editate in mare detaliu
 • pachetele standard si premium dureaza aproximativ o ora si jumatate, include 3, respectiv 4 rochii si 25, respectiv 30 de imagini editate in mare detaliu
 • tinute aduse de tine sunt binevenite. La fel sunt si obiectele pe care le vrei parte din imagini: hainute, jucarii, ecografii si orice altceva cu semnificatie aparte pentru tine.
 • recomand puternic sa te asiguri ca machiajul si parul sunt aranjate pe masura felului in care te astepti sa iasa imaginile finale 🙂 Nu sunt musai programari la make-up artist sau la coafor, dar nici nu ar fi o ideea rea.

Imi poti vizita si pagina de facebook pentru cele mai noi imagini.


MINI

45 de minute pentru tine
10 imagini profesional editate
portrete cu partenerul si copiii incluse
imagini aditionale = 20 lei per imagine
pana la 2 tinute din studio
recuzita deosebita si de calitate
galerie digitala personala cu parola
490 lei

STANDARD

1 ora pentru tine
25 de imagini profesional editate
portrete cu partenerul si copiii incluse
imagini aditionale = 20 lei per imagine
pana la 4 tinute din studio
recuzita deosebita si de calitate
galerie digitala personala cu parola
25 de printuri 10×15
690 lei

PREMIUM

1.5 ore pentru tine
30 de imagini profesional editate
portrete cu partenerul si copiii incluse
imagini aditionale = 20 lei per imagine
pana la 4 tinute din studio
recuzita deosebita si de calitate
galerie digitala personala cu parola
30 de printuri 10×15
album premium 20×20 cm 20 de pagini
990 lei


  Nume*

  Adresă de email*

  Telefon:

  Subiectul mesajului

  Mesaj