Draga mea, spune-mi te rog: cand a fost ultima oara cand ai iubit cu adevarat o fotografie cu tine? Cand te-ai gandit ultima oara ca nu ai nicio poza cu tine care sa iti placa? O sedinta foto de portret contemporan iti poate oferi o experienta despre care, poate, nici nu stiai ca exista. Sunt cateva ore de rasfat in urma carora te vei vedea si te vei simti cu adevarat mai frumoasa decat ai facut-o de multa vreme incoace. Este un boost incredibil de energie pozitiva si de incredere in tine, in ceea ce esti si ce poti face. Si poate ca nu as fi avut curajul sa afirm asta fara sa o fi auzit-o mai intai de la femei ca tine, care au trecut pe la mine prin studio si prin experiemta unei sedinte de portret ♥


Sedinta foto de portret contemporan se realizeaza, de regula, in cadrul studio-ului meu. O putem personaliza dupa nevoile tale. Poate ca iti doresti niste portrete exclusiv cu tine; sau poate ca iti doresti niste cadre de cuplu, in care sa sarbatoresti iubirea dintre tine si partenerul tau. Poate fi o sedinta foto de maternitate, sau chiar o sedinta foto de portret de familie. In oricare dintre cazuri, rasfatul pentru tine ramane acelasi. Toate pachetele includ o sedinta de make-up si de hair-styling. Iar imaginile finale le vei primi intr-o prezentare luxoasa si eleganta, care sa iti permita sa le pastrezi in forma perfecta decade la rand.

Vom sta de vorba inaintea sedintei, ca sa imi povestesti mai multe despre tine si despre asteptarile tale. Voi invata ce iti doresti sa vezi in imagini si ce iti doresti sa lasi deoparte. Voi invata despre stilul tau, despre atitudinea, ipostazele si tinutele care iti plac. Vom alege garderoba impreuna. Si voi traduce toate acestea in imaginile pe care le voi crea pentru tine.

Ce ar mai fi util sa stii despre sedinta foto de portret contemporan:

 • pachetul mini dureaza aproximativ 45 de minute si include 6 imagini editate la un nivel exceptional fine art
 • pachetele standard si premium dureaza aproximativ o ora si jumatate si includ 12, respectiv 20 de imagini editate la un nivel exceptional fine art

Imi poti vizita si paginile de facebook si de instagram pentru cele mai noi imagini.


Pachetele incep de la 415€. Exista mai multe optiuni, precum si varianta a la carte, deci te rog mult sa ma contactezi pe mail sau la telefon, pentru a povesti si a gasi varianta perfecta pentru nevoile tale.

* Sedintele foto programate in weekend presupun un cost aditional de 50€ *


  Nume*

  Adresă de email*

  Telefon:

  Subiectul mesajului

  Mesaj