~ sedinta foto aniversara smash the cake ~

Sedinta foto aniversara smash the cake este o sedinta speciala. Este menita sa creeze cateva amintiri in imagini cu totul deosebite pentru parintii care isi doresc sa marcheze trecerea primului an al copilului lor. Mai jos puteti admira cateva din imaginile surprinse la sedinte aniversare la mine in studio.

Sedinta foto aniversara se poate face cu sau fara tort. Eu pot asigura tortul contra unei taxe suplimentare de 40 EUR. Este un tort mic si delicat, numai bun de smotocit de manute mici si curioase. Furnizorii mei sunt alesi cu mare grija si se asigura ca tortul nu contine nimic din ceea ce nu ar trebui sa ajunga pe mainile unui bebelus de nici un an.

Ofer mai multe pachete din care parintii pot alege ce se potriveste mai bine nevoilor lor. Preturile incep de la 150 EUR. Fiecare pachet are la baza un decor special pregatit pentru micutul aniversat. Decorul poate fi customizat cu tematica aleasa de parinti.

Este important pentru mine ca intraga familie sa se simta bine la sedinta foto. De aceea mentionez inca de la inceput ca programarea se face in functie de programul copilului. El este cel care trebuie sa fie odihnit si cu stomacelul plin. Altfel, intreaga experienta risca sa devina mai degraba una neplacuta. Si pentru mine este important ca amintirile de la sedinta sa fie cat mai placute cu putinta.

Este important pentru voi sa stiti ca uneori, chiar deseori, copiilor nu le place senzatia de a fi murdari pe manute. Mai ales daca de regula nu sunt lasati sa se murdareasca sau sa manance singuri. Nu vor incepe sa o faca brusc la sedinta foto 😊. Uneori, copiii prind chiar aversiune fata de tort. Insa chiar si atunci, exista solutii de a ii linisti si de a ii ajuta sa coopereze si sa se simta bine.

Click pentru preturi si detalii despre sedintele foto.

 

Contacteaza-ma pentru rezervari:

    Nume*

    Adresă de email*

    Telefon:

    Subiectul mesajului

    Mesaj