Cand ti-ai actualizat ultima oara imaginea de pe linked-in? De cate ori ai folosit poza aceea in care aratai bine la o nunta de acum 4 ani, atunci cand ti se cerea o imagine cu tine? Daca ai ajuns aici, inseamna ca te-ai gandit deja ca ai mare nevoie de o sedinta foto de personal branding.

Poate ca esti antreprenor si ai nevoie de o imagini care sa te reprezinte in mod real in fata clientilor tai. Poate ca ai nevoie sa iti creezi un site nou. Poate ca ai nevoie de imagini pentru prezentari si articole. Poate ai nevoie de imagini profesionale cu tine pentru linked-in si pentru headhunters. In oricare dintre cazurile de mai sus, si in oricare altul care ti s-ar potrivi tie, studio-ul meu este foarte potrivit si adaptabil pentru nevoile tale.

Abordarea pentru headshots si personal branding implica trei pachete. Fiecare dintre acestea include o consultatie, in persoana la studio sau telefonica, unde discutam detaliile referitoare la imbracaminte, tipul de fotografii pe care le preferi, scopul lor, imaginea pe care vrei sa o transmiti prin ele. In felul acesta ma asigur ca sesiunea este 100% customizata pe nevoile tale, astfel incat sa ai parte de o experienta misto si de niste imagini deosebite cu tine.

Sedinta foto poate dura intre 1 si 3 ore, in functie de asteptarile si nevoile tale si de cate tinute vrei sa schimbi. Editarea o ajustez in functie de preferintele tale; iti trimit o prima imagine ca sa vezi daca este in linie cu asteptarile tale si pot face pana la 3 iteratii, pana obtinem o varianta satisfacatoare. Apoi editez si celelalte imagini in linie cu ceea ce am agreat.

Imi poti vizita si paginile de instagram si de facebook pentru cele mai noi imagini.


Pachetele de personal branding incep de la 190€. Exista mai multe optiuni de pachete, precum si varianta a la carte, deci te rog mult sa ma contactezi pe mail sau la telefon, pentru a povesti si a gasi varianta perfecta pentru nevoile tale.

* Sedintele foto programate in weekend presupun un cost aditional de 50€ *


    Nume*

    Adresă de email*

    Telefon:

    Subiectul mesajului

    Mesaj