Recomand cu mare drag! Are multă rabdare cu bebelusii. Pune suflet in ceea ce face și afecțiune in același timp, oferindu-ne niște poze superbe ca amintire pentru o viața!

Am fost astăzi la Magda pentru sesiunea foto de nou nascut. M-a surprins căldura și grija imensă pe care a avut-o față de bebelușă, plus răbdarea de care a dat dovadă. M-a ajutat la schimbat și îmbracat. Super recomand!!!

Noi am apelat la Magda pentru sesiunea Foto Family. Am avut ceva emoții cu copiii, dar Magda a fost super! A știut să facă niște cadre perfecte și ma bucur mult că am apelat la ea! Nici nu am simțit că suntem la o sesiune foto, totul a decurs foarte natural! Recomand cu drag!

Am ales-o pe Magda să ne imortalizeze unul din cele mai importante momente din viața unei familii – ultimele zile în așteptarea primului copil – și aș alege-o de încă 100 ori dacă ar fi să retrăim aceleași momente. Alături de ea, am avut parte de o ședință foto plină de zâmbete și glume, de […]

Magda este minunată, profesionistă, a ținut cont de dorințele noastre și și-a respectat promisiunile. Am primit niște fotografii calde, luminoase și care au surprins emoțiile copiilor.