~inainte de sedinta

Vremea asta de afara m-a inspirat. Simt ca ies din hibernare. Chiar daca nu am avut parte de o iarna in adevaratul sens al cuvantului anul asta, primavara tot se simte. Si mi-am adus aminte de sedinta foto de familie cu Oana, de anul trecut. Am realizat ca nu am pus-o niciodata pe blog.

~in parc

Despre Oana as putea scrie fara oprire o gramada de lucruri faine. Este una dintre femeile si mamele care, pentru mine, vor ramane intotdeauna o inspiratie si un model. Ea are mereu un zambet cald si o vorba buna pentru prietenii dragi. Si familia ei este pe masura ei de frumoasa. Sa alerg cu Thea si Eric printre ciresii infloriti a fost una dintre cele mai faine dupa-amiezi ale primaverii trecute. Ma umple de energie pozitiva sa fotografiez oameni care se iubesc atat de real.

~si acum…

Mi-e tare dor de sesiunile sufletului meu. Mi-e dor de sesiunile mele la joaca, pline de cadre unice si de zambete reale. In continuare mi se pare ca, dupa ce trec anii, mai importante decat orice raman acele momente de conexiune si de fericire impreuna. Aceste gesturi mici de iubire. Sa le ai si capturate in imagini mi se pare priceless. Si sper ca, dupa sedinta foto de familie cu Oana, am reusit sa le ofer si lor o mica parte din asta.

imagine de familie de grup, razand, in gradina de ciresi primavara, varianta baietel urcat in cires inflorit, rozz, primavara, in herastrau, gradina japoneza, varianta 2 imagine de familie de grup, razand, in gradina de ciresi primavara baietel zambind,urcat in cires inflorit, rozz, primavara, in herastrau, gradina japoneza baietel urcat in cires inflorit, rozz, primavara, in herastrau, gradina japoneza femeie uitandu-se la un martisor agatat intr-un cires, in natura fetita in geaza roz in cires inflorit, in herastrau, gradina japoneza sedinta foto de familie in herastrau, primavara, fetita zambind in geaca roz tine o floare de cires in mana fetita cu geaca roz mergend in echilibru pe un sir de pietre fetita in geaca roz razand, sarind, fotografie de primavara fetita cu mama ei razand, fotografie de primavara fetita cu mama ei sarind, razand, fotografie de primavara familie fericita, alb-negru, sedinta foto de familie in herastrau sedinta foto de familie in herastrau baiat alergand dupa porumbel alb-negru baietel alergand cu un bat, alb-negru fetita la joaca, alb-negru, in miscare baietel la joaca intr-un tub de metal baietel sufland baloane, primavara, in herastrau baietel razand, cu mama lui, facand baloane, pimavara cu ciresi infloriti baietel razand in brate la tatal ei, conexiune, iubire, cu ciresi infloriti, primavara in herastrau fetita razand in brate la tatal ei, conexiune, iubire, cu ciresi infloriti, primavara in herastrau fetita in brate la tatal ei, conexiune, iubire, cu ciresi infloriti, primavara in herastrau familie fericita la joaca, primavara, cu ciresi infloriti, in herastrau frate si sora jucadu-se in gradina japoneza din herastrau, primavara, cu ciresi infloriti fotografie de grup de familie, sarind, razand, fericiti, frate si sora, primavara in herastrau

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la Magda Constantin, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: