~ inainte de sedinta

Ieri am fost la botezul acestei frumuseti mici, si am realizat ca nu v-am aratat pana acum mai multe cadre de la sedinta foto de nounascut cu anastasia. Era deja maricica cand ne-am cunoscut. Insa in cele din urma ne-am inteles si a iesit ceva tare frumos.

~ la sedinta

A fost unul din rarele cazuri in care am fost acasa pentru a face sedinta foto de nounascut cu recuzita. De data asta, a fost in avantajul meu. Pe langa frumusetea de a surprinde un pic din sufletul casei si al familiei in mediul ei, am avut parte si de o lumina faina de tot. Anastasia nu a dormit foarte mult. Insa a fost suficient pentru a putea prinde macar cateva din cadrele pe care si le dorea mama ei mult de tot.

~ concluzii

Despre familia ei am mai scris pe cand ne-am vazut pentru sedinta foto de gravida┬áa Stefaniei ­čÖé Ce mi se pare foarte tare este ca Anastasia va avea nu unul, nu doi, ci trei baieti in viata ei de la care sa invete. Care sa o indrume si sa o protejeze atunci cand va avea nevoie. Si chiar daca niciunul dintre ei nu este maxim de pregatit acum, adevarul este ca nu suntem niciodata cu adevarat pregatiti pentru viata. Si totusi viata se intampla, si iubirea de familie vine, fie ca esti pregatit sau nu. Va las mai jos cateva imagini de la sedinta de nounascut cu Anastasia ­čÖé

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rug─âm s─â cite╚Öti politica de confiden╚Ťialitate ╚Öi cookies, iar dac─â e╚Öti de acord ╚Öi accep╚Ťi s─â prime╚Öti comunic─âri pe e-mail de la Magda Constantin, inclusiv comunic─âri comerciale, te rug─âm bifeaz─â mai jos: