De multe ori fac sedintele foto in afara studio-ului, in mediul familiar si relaxant de acasa. Si le abordez in mod diferit. Veti vedea, sedinta foto de nounascuti cu Filip arata cu totul altfel decat o sedinta foto in studio.

In primul rand, nu vreau neaparat ca bebelusul mic sa doarma. Din contra, prefer chiar sa fie treaz si sa ii surprind privirea si expresiile atat de variate. Bine, Filip nu a primit memo-ul, si l-am gasit dormind bustean.

De ce prefer sa fie treaz? Pentru ca, in al doilea rand si foarte important, la sedinta foto acasa caut in mod special interactiunea. Nu mai este o sesiune centrata aproape exclusiv pe bebelus, ci pe intreaga familie si pe momentele de conexiune dintre ei.

 

Cu siguranta acest tip de sesiune imi ingaduie sa acord mult mai multa atentie fratilor mai mari. Iar cand am vazut-o pe Gloria, am ramas cu gura cascata. Toata numai ochi si obrajori pupabili. Imi aduc aminte ca a fost o faza foarte amuzanta, pacat ca nu ne filma nimeni. Dormea pe cand am ajuns eu, si imediat ce s-a trezit a venit repede sa isi verifice fratiorul. Nu a realizat ca e cineva strain in camera. Apoi cand am vorbit, a ridicat deodata ochii mari la mine si a luat-o la sanatoasa fix pana in spatele mamei ei, de unde putea sa ma studieze in siguranta. Mai incolo ne-am imprietenit, nu e bai ­čśÇ

Nu am pierdut din vedere nici micile detalii.

 

Una peste alta, m-am simtit minunat la sedinta foto de nounascuti cu Filip si familia lui. Imi doresc cat mai multe astfel de sesiuni relaxate. Te astept si pe tine, daca nu esti fan sedinte foto de studio, dar iti doresti totusi sa pastrezi amintirea acestor prime zile alaturi de bebelusul tau proaspat.

 

Vezi si:  Sedinta foto nou nascut lifestyle

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rug─âm s─â cite╚Öti politica de confiden╚Ťialitate ╚Öi cookies, iar dac─â e╚Öti de acord ╚Öi accep╚Ťi s─â prime╚Öti comunic─âri pe e-mail de la Magda Constantin, inclusiv comunic─âri comerciale, te rug─âm bifeaz─â mai jos: