Stateam sa ma gandesc ca am deja aproape doi ani de cand fac sedinte foto de nou nascut in Bucuresti. Am pierdut de mult numarul bebelusilor care au venit la mine in studio si au plecat cu minunate amintiri personalizate.

In postarea de astazi va fac cunostinta cu Ema, o bebelusa adorabila. Am inceput sedinta foto de nou nascut cu portretele de familie. De multe ori prefer sa incep asa, deoarece la inceput parintii sunt mai odihniti, alteori tatal trebuie sa plece mai devreme. De asemenea, prefer sa folosesc wrap la imaginile cu parintii. Pe langa faptul ca imi e mai usor sa pozitionez bebelusul in bratele lor, am si suficiente culori de wrap incat sa ii asortez cu usurinta. Aici e un exemplu perfect <3 Mi se pare ca si potrivirea de culoare ajuta sa creeze mesajul ca locul perfect al Emei este la mama ei in brate.
Sedinta foto nou nascut
Sedinta foto de nou nascut cu familia

Sedinta foto de bebelus nou nascut cu familia

Sedinta foto nou nascuti

Sedinta foto nou nascut cu familia

Dupa ce am terminat portretele de familie, am luat bebelusa adormita si am asezat-o cu grija intr-un decor deja pregatit in culori potrivite cu wrapul de pe ea. Astfel, tranzitia a fost foarte lina. Imi place sa creez decoruri pline de flori in diferite culori si combinatii.

Sedinta foto de bebelus fetita

Sedinta foto de nou nascut fetita

Parintii Emei si-au dorit un decor de nou nascut cu tematica marina, si am creat pe loc unul pentru ei. Scoicile aduse tocmai din frumoasa Grecie si-au facut treaba perfect 😀

Sedinta foto nounascut decor marin

Sedinta foto nou nascut decor marin

Si am revenit apoi la decorurile mele florale. Combinatia aceasta de lila si vernil este una dintre favoritele mele.

sedinte foto nou nascuti bucuresti

sedinte foto nounascuti bucuresti

 

Sedinte foto de nou nascut in Bucuresti – cand bebelusul se trezeste

Ce facem cand bebelusul se trezeste? Daca nu plange si nu ii este foame, continuam sedinta cu el treaz. Imi plac mult cadrele cu bebelusii cu ochii deschisi. Poate ca nu stau in pozitia perfecta, dar mi se par extrem de expresivi. Si parintii iubesc aceste imagini.

Sedinta foto bebelusi nounascuti in Bucuresti

sedinte foto nounascuti

Sedinta foto bebelusi nounascuti

Sedinta foto nounascuti
Sedinta cu Ema este, intre alte sedinte foto de nou nascut in Bucuresti, una dintre favoritele mele. Imi plac varietatea de cadre si emotia din ele. Te astept si pe tine sa iti faci o programare ♥

Facebook: https://www.facebook.com/magda.constantin.photography/
Instagram: https://www.instagram.com/magdaconstantinphoto/
Pinterest: https://ro.pinterest.com/magdaconstantinfotograf/

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la Magda Constantin, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: