Buuuun. In perioada asta imi iau foarte putine angajamente. Pe motiv de douazecisiceva de chile de copii 😀 Sunt in “concediu”, cum s-ar zice. Dar sunt unele cereri care nu se pot, pur si simplu, refuza 😀 pe motiv de multi ani de prietenie in spate, multe examene si baute si jocuri de whist la cantina. Astfel ca am fost acolo, cu obiectivul la nas, cand Cristina si Liviu au decis ca “DA” este cuvantul de ordine. Cu tot cu 7 chile de copil (celelalte 13siceva au ramas acasa 😀 ) Si a fost cam misto. Ce a iesit, vedeti mai jos.

Cristina si Liviu - web-1Cristina si Liviu - web-3 Cristina si Liviu - web-7 Cristina si Liviu - web-10 Cristina si Liviu - web-13 Cristina si Liviu - web-16 Cristina si Liviu - web-18 Cristina si Liviu - web-23 Cristina si Liviu - web-31 Cristina si Liviu - web-35 Cristina si Liviu - web-36 Cristina si Liviu - web-37 Cristina si Liviu - web-41 Cristina si Liviu - web-46Cristina si Liviu - web-91Cristina si Liviu - web-100 Cristina si Liviu - web-57 Cristina si Liviu - web-59 Cristina si Liviu - web-60 Cristina si Liviu - web-61 Cristina si Liviu - web-68 Cristina si Liviu - web-70 Cristina si Liviu - web-75 Cristina si Liviu - web-77 Cristina si Liviu - web-80 Cristina si Liviu - web-84 Cristina si Liviu - web-85 Cristina si Liviu - web-86 Cristina si Liviu - web-89Cristina si Liviu - web-54

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la Magda Constantin, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: