Pot fi multe intrebari in mintea unui proaspat parinte, mai ales cand este vorba de o sedinta foto cu bebelusul lui nou nascut. Vezi mai jos cateva dintre cele mai frecvente primite de mine:

🌺 Pot sa imi aleg culori si decoruri?

Desigur, imi poti indica ce imagini de la mine de pe site ti-au placut. Avand in vedere ca decorurile sunt create inainte de fiecare sedinta, nu vor putea iesi identic. Dar facandu-mi o idee despre ceea ce ti-a placut, pot crea ceva cat mai asemanator. De asemenea, imi poti spune daca iti doresti o anumita culoare sau daca, din contra, preferi sa nu o vezi deloc.

🌺 De ce fac wrapping cu bebelusii?

Infasatul este, in majoritatea cazurilor, metoda prin care merg la sigur cu linistirea si adormirea bebelusilor agitati. Pentru ca le recreaza pana la un punct pozitia familiara din burtica, ii ajuta sa se calmeze si sa adoarma tun. Si mie imi permite sa creez cadre variate fara sa trebuiasca sa il deranjez din somnic 😊

🌺 Se fac si imagini cu parintii?

Desigur; de altfel, mi se par extrem de importante la o sedintafoto cu bebelus nou nascut. In functie de pachetul ales, imaginile cu parintii sunt deja incluse sau pot fi efectuate la cerere.

Sedinta foto nou nascuti

 

🌺 Ce facem daca bebelusul chiar nu sta deloc sau plange mult?

Daca, in ciuda tehnicilor mele de linistire, bebelusul are pur si simplu o zi incredibil de grea si nu se lasa adormit, avem totusi variante. Ori facem doar pachetul mini, de 10 imagini, daca am cu ce sa creez o galerie pentru aceata. Ori reprogramam pentru o alta zi disponibila. Ori avansul se pastreaza pentru o sesiune foto baby, in urmatoarele 6 luni.

 

Tu ce intrebari ai sau ai avut referitoare la sedinta ta de nou nascut? Sau, daca esti fotograf, ce intrebari ai primit? Scrie-mi in comentarii 👇😊

Te astept cu drag, oricand, pentru mai multe detalii legate de sedinta foto cu bebelus nou nascut sau, de ce nu, direct pentru o programare. Pana atunci, ma poti urmari pe canalele de social media, unde postez mereu cele mai noi imagini.

Facebook: https://www.facebook.com/magda.constantin.photography
Instagram: https://www.instagram.com/magdaconstantinphoto/

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la Magda Constantin, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: