~ sedinta foto de familie si portret ~

Fiecare sedinta foto de copii pe care o fac este ceva extraordinar pentru mine. Pentru ca fiecare copil are o poveste unica si fascinanta in privirea sa. Si ma simt extrem de fericita pentru ca am ocazia sa citesc macar un pic din ele. Si privilegiul sa le redau apoi lumii in imaginile mele.

Cat despre o sedinta foto de portret, nu ai nevoie de o ocazie speciala pentru a o programa. Poti veni singura, poti veni insotita de prietena ta cea ai buna, de mama sau de familia ta. Poti opta pentru o experienta full cu hair&make-up in cadrul studio-ului, sau poti veni gata pregatita de acasa.

 


Sedinta foto de familie si portret poate fi facuta oricand, cu orice ocazie. Se potriveste si pentru bebelusi (mai mari de 2 luni), si pentru copii de 10 ani, si pentru cei de 18, si pentru cei de 40+ ☺️.

Pachetele incep de la 180€. Exista mai multe optiuni de pachete, precum si varianta a la carte, deci te rog mult sa ma contactezi pe mail sau la telefon, pentru a povesti si a gasi varianta perfecta pentru nevoile tale.

* Sedintele foto programate in weekend presupun un cost aditional de 50€ *


Contacteaza-ma pentru rezervari:

    Nume*

    Adresă de email*

    Telefon:

    Subiectul mesajului

    Mesaj