La ora la care scriu asta, cei patru protagonisti sunt deja tare departe. Au vrut sa ia cu ei, printre altele, cateva momente speciale impreuna ca amintire, si, din fericire pentru mine, m-au ales sa ii ajut ­čśÇ Ma bucur cand petrec timpul cu o┬áfamilie atat de relaxata si de simpatica. Nici nu trebuie sa zic prea multe, vorbesc fotografiile pentru mine. Dragilor, va doresc multa, multa bucurie in noua casa si sa aveti parte de viata implinita si frumoasa pe care o meritati.

Sandra si Alex - web-49 Sandra si Alex - web-51 Sandra si Alex - web-25 Sandra si Alex - web-27 Sandra si Alex - web-29 Sandra si Alex - web-57 Sandra si Alex - web-56 Sandra si Alex - web-55 Sandra si Alex - web-2 Sandra si Alex - web-10 Sandra si Alex - web-12 Sandra si Alex - web-19 Sandra si Alex - web-31 Sandra si Alex - web-46 Sandra si Alex - web-35 Sandra si Alex - web-38 Sandra si Alex - web-43 Sandra si Alex - web-7 Sandra si Alex - web-64 Sandra si Alex - web-70 Sandra si Alex - web-76 Sandra si Alex - web-75 Sandra si Alex - web-74 Sandra si Alex - web-78 Sandra si Alex - web-1

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rug─âm s─â cite╚Öti politica de confiden╚Ťialitate ╚Öi cookies, iar dac─â e╚Öti de acord ╚Öi accep╚Ťi s─â prime╚Öti comunic─âri pe e-mail de la Magda Constantin, inclusiv comunic─âri comerciale, te rug─âm bifeaz─â mai jos: