Am revenit din prima parte a concediului la multele fotografii frumoase facute inainte sa plec, pe care abia asteptam sa le lucrez. Cu Daniela nu am apucat sa vorbesc foarte mult inainte sa ne vedem. Isi dorea mult sedinta, printr-o intamplare eu eram libera, asa ca am pus totul la cale in doua zile si ne-am intalnit ca sa marcam un moment foarte important. Yasmina a implinit un an 😀 Ma asteptam sa fie fain sa lucrez cu Yasmina si Maya, dar mi-au depasit asteptarile, atat de frumoase si delicate erau. Mi-a fost tare drag sa le urmaresc la joaca.

Iasmina si Maia - web-10 Iasmina si Maia - web-12 Iasmina si Maia - web-14 Iasmina si Maia - web-15 Iasmina si Maia - web-18 Iasmina si Maia - web-5 Iasmina si Maia - web-26 Iasmina si Maia - web-25 Iasmina si Maia - web-44 Iasmina si Maia - web-2 Iasmina si Maia - web-39 Iasmina si Maia - web-1 Iasmina si Maia - web-29 Iasmina si Maia - web-32 Iasmina si Maia - web-45Iasmina si Maia - web-53 Iasmina si Maia - web-49 Iasmina si Maia - web-64 Iasmina si Maia - web-58 Iasmina si Maia - web-63Iasmina si Maia - web-56 Iasmina si Maia - web-77 Iasmina si Maia - web-74 Iasmina si Maia - web-83 Iasmina si Maia - web-69

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la Magda Constantin, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: