La inceput de an, ritmul e in multe cazuri mai lent in fotografia de familie. Raman “clienti fideli” bebelusii nou nascuti si viitoarele mamici. In februarie am avut cateva sesiuni tare faine. Una dintre ele a fost sedinta foto de nou nascut in studio cu Tudor – un baietel dolofan adorabil.

Cand zic sedinte foto de nou nascut, ma gandesc de regula la bebelusi de 2-3 saptamani. Asa si recomand parintilor, de altfel. Insa nu intotdeauna le este posibil sa ajunga la sedinta fix in acest interval – si atunci, am invatat sa lucrez si cu bebelusi mai mari. Tudor avea peste 2 luni cand m-a vizitat. Cu toate acestea, a rezultat o sedinta foto de nou nascut in studio ca la carte ÔÖą A fost mai bland cu mine si mai cooperant ca multi bebelusi de 10 zile ­čśÇ

Sedinta foto de nou nascut in studio, Bucuresti Sedinta foto de nou nascut in studio, fotograf Magda Constantin Sedinta foto de nou nascut in studio, Bucuresti, fotograf Magda Constantin Sedinta foto de nou nascut in studio, baietel bebelus Sedinta foto de nou nascut in studio, bebelus baietel la parinti in brate

De fiecare data ma surprinde placut experienta de a lucra cu bebelusi mai mari. Imi este din ce in ce mai usor sa gasesc solutii pentru ei. Si ma bucur mult ca pot oferi aceasta bucurie parintilor care nu au putut ajunge in primele zile dupa nastere la sedinta foto de nou nascut. Te astept si pe tine sa iti faci o programare.

Facebook: https://www.facebook.com/magda.constantin.photography/
Instagram: https://www.instagram.com/magdaconstantinphoto/
Pinterest: https://ro.pinterest.com/magdaconstantinfotograf/

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rug─âm s─â cite╚Öti politica de confiden╚Ťialitate ╚Öi cookies, iar dac─â e╚Öti de acord ╚Öi accep╚Ťi s─â prime╚Öti comunic─âri pe e-mail de la Magda Constantin, inclusiv comunic─âri comerciale, te rug─âm bifeaz─â mai jos: