Hello. It’s me 😄 Greu cu inceputul, dar iau fiecare cuvant pe rand. Cum fac si cu zilele, in perioada asta. Nu mai am de planificat drumuri la vreun studio foto.

Da, la fel ca multi altii ca mine, am deodata timp sa ma gandesc la tot ce mi-am dorit sa fac in ultimii ani si nu am apucat. De fapt, aleg sa imi umplu putinul timp cu acest lucru. Aleg sa ma refugiez aici de zilnicele stiri si statistici si numere cu care oricum nu stiu ce sa fac, decat sa imi construiesc o lume de frica la mine acasa. Ce va veni, va veni, si voi face ce e de facut atunci. Momentan lucrez din greu sa ma concentrez pe ce e bine, astazi, in prezent. Raul ce va sa vina, poate, maine sau peste o luna sau peste un an – incerc sa il las acolo, intr-un viitor potential.

Revenind. Nu am mai scris pe un blog personal de multi ani. Ma simt asa, ruginita. Insa voiam de ceva vreme sa povestesc mai multe despre mine aici. Si iata, a venit momentul.

Ce am facut noi ce cand a inceput blocada la domiciliu? In primele doua saptamani, eu am continuat sa ma agit si sa alerg ca un om nebun intre casa si ordonante si doua studio-uri – unul care trebuia eliberat si renovat, altul care trebuia renovat si mobilat. Pot spune ca am reusit in mare parte – desi mai sunt muuuulte lucruri de finisat 😊 Abia astept sa deschid oficial noul studio foto, sa imi primesc acolo clientii mici si foarte mici si sa revin la munca ce ma face fericita.Studio foto de familie Bucuresti

 

Ce am mai facut apoi?

🌼 Am terminat de editat sedintele in lucru – clientii au fost incantati sa le primeasca mai repede decat se asteptau.
🌼 Am fotografiat copiii la joaca prin casa.
🌼 Am invatat in cele din urma numele corect al fiecarui personaj din Ninjago – desi inca ii mai incurc cand ma grabesc.
🌼 Am spalat perdele.
🌼 Am facut ordine in acte si documente – cu ocazia asta am aflat ca inca pastram toate chitantele si contractele de la nunta noastra de acum 10 ani. Geez, we are paper hoarders.
🌼 Am iesit sa alerg prin cartier – nu am mai alergat de cand eram in liceu, cred.

🌼 Am incercat sa gatesc mai mult – familia mea s-a rugat sa se ridice carantina mai repede ca sa pot reveni la facutul de poze si sa las gatitul. Feedback-ul direct de la masa de ieri a fost “mami, serios, imi vine sa vomit de la mancarea asta!!”

🌼 Am facut ordine in birou. Long overdue.
🌼 M-am apucat de sport – T25. Din nou. Prima oara, acum vreo 3 ani, m-a tinut 2 saptamani, a doua oara – o zi. Momentan sunt la egalitate cu a doua oara. Vedem maine.
🌼 Am re-editat din imaginile vechi – in stilul in care mi-ar placea mai mult sa editez, numai ca nu am niciodata timp.
🌼 Am pus-o pe Sofia sa devina Fata cu cercel de perla.
🌼 Fac patul in fiecare zi.
🌼 Am scris pe blog.
🌼 Am postat pe instagram.
🌼 Am stat mai mult de vorba cu prietenii – mai pe fuga, pe apucatelea asa, dar am stat.

Si am in continuare lucruri noi de facut pe lista.

Frica, depresia, anxietatea, sunt aici pe umarul meu. Le aud soptindu-mi in ureche. Si aleg sa nu le ascult. Nu mereu, in orice caz – de multe ori sunt mai puternice. Singura mea arma este sa fac lucruri despre care simt ca sunt benefice pentru mine sau pentru altii – nu, scroll-ul obsesiv pe feed-ul de facebok nu este printre ele 😜

Nu stiu inca exact despre ce o sa povestesc in jurnalul asta personal. Nu stiu pentru cine va fi interesant. Dar o fac in primul rand pentru mine, asa ca, that’s that. 37 de ani de ras in mare parte singura la glumele mele nu m-au oprit inca din a mai spune glume in public. Deci, o sa fac fata si la a imi citi singura articolele 😄

Imaginea asta cu ei doi este printre ultimele editate. Nici macar nu este din studio foto. Anul trecut pe vremea asta i-am luat pe sus, cu niste haine cumparate rapid de la HM, si am fugit subit sa prindem un apus in rapita. De fapt mai mult ei m-au luat pe mine; le promisesem si apoi incepusem sa dau inapoi – ca nu mai aveam chef. Sedinta foto in rapita, in natura, la apusAnul asta sunt atat de fericita ca am ales atunci sa imi inving lenea si nu am amanat, asa cum fac de prea multe ori.

Facebook: https://www.facebook.com/magda.constantin.photography/
Instagram: https://www.instagram.com/magdaconstantinphoto/
Pinterest: https://ro.pinterest.com/magdaconstantinfotograf/

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la Magda Constantin, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: