Sedinta foto nou nascut cu Aris a fost varianta mini. Aceasta este potrivita parintilor ce nu doresc prea multe imagini, insa vor totusi sa pastreze amintirea momentului in care puiul lor a venit pe lume. Si aleg sa faca asta in cadrul unei sedinte foto de nou nascut in studio.

Am inceput cu un decor pe nuante de mint deschis, trecand apoi la nuante de teal mai inchis. Fiind varianta mini, cadrele sunt aproape exclusiv cu bebe mic infasat.

Sedinta foto nou nascut cu ursulet Sedinta foto nou nascut pe mint Sedinta foto nou nascut baietel

Pentru ca Aris dormea dus si pentru ca mamica lui si-a dorit mult, l-am imbracat in costumul acesta adorabil de ursulet pentru cadrele cu parintii. Am inceput cu portrete la mami in brate, am continuat cu tati, apoi cu amandoi. Ca de obicei, la final s-a lasat cu multe pupaturi ÔÖą

Sedinta foto nou nascut baietel la mami in brate Sedinta foto nou nascut baietel la tati in brate Sedinta foto nou nascut baietel la mami si tati in brate Sedinta foto nou nascut baietel la mami si tati in brate

Si, pentru ca era decembrie iar Aris continua sa doarma dus, am terminat cu cateva imagini cu accente craciunesti.

Sedinta foto nou nascut baietel costum ursulet

Aceasta a fost sedinta foto nou nascut cu Aris. Te astept si pe tine sa iti programezi propria sedinta ­čÖé

Facebook: https://www.facebook.com/magda.constantin.photography/
Instagram: https://www.instagram.com/magdaconstantinphoto/
Pinterest: https://ro.pinterest.com/magdaconstantinfotograf/

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rug─âm s─â cite╚Öti politica de confiden╚Ťialitate ╚Öi cookies, iar dac─â e╚Öti de acord ╚Öi accep╚Ťi s─â prime╚Öti comunic─âri pe e-mail de la Magda Constantin, inclusiv comunic─âri comerciale, te rug─âm bifeaz─â mai jos: