~ sedinta foto de Craciun ~

Anul trecut am deschis studio-ul pentru prima sedinta foto de Craciun. Au urmat multe altele, care mai de care plina de culoare si de zambete. Am cautat mult timp si in multe locuri inspiratia cea buna si decorurile speciale, iar cautarile mi-au fost rasplatite cu oameni faini si cu familii vesele, dornice de amintiri frumoase in decor de sarbatoare.

Anul acesta redeschid studio-ul pentru prima sedinta foto de Craciun, incepand cu 5 noiembrie. Am invatat multe lucruri din experienta anului trecut. Am pregatit 3 decoruri noi de poveste. Voi avea culoare si voi avea simplitate, voi avea brad si voi avea zapada. Voi avea loc atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.

Va invit sa vizitati pagina mea despre sedinta foto Craciun, pentru toate detaliie legate de preturi si programari.

Va astept cu drag in studio!!

sednta-foto-de-craciun-bucuresti sednta-foto-craciun-studio-magda-constantin sednta-foto-de-de-craciun-studio-magda-constantin sednta-foto-de-de-craciun-magda-constantin sednta-foto-de-craciun-magda-constantin sednta-foto-de-craciun-magda-constantin-bucuresti sednta-foto-de-craciun-studio-bucuresti sednta-foto-craciun-studio-bucuresti sednta-foto-craciun-bucuresti

 

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la Magda Constantin, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: