OK. Aman articolul asta de aproape doua luni, si avand in vedere ca refuza sa se scrie singur, here we go. Trecutul meu cu Iulia este atat de incarcat, incat nu am idee de unde sa incep. Pentru ca Iulia reprezinta foarte multe lucruri pentru mine.

Este adolescenta din Salajan care umbla cu blugi tociti, sapca si camasa in carouri legata in solduri, pentru ca eram in plina epoca Muneca Brava.

Este colega care m-a invatat sa ma dau cu rimel si mi-a spus ca din orice poti face o arta.

Este omul care m-a fascinat dintotdeauna pentru pasiunea consumatoare si autentica cu care traia fiecare moment marunt al vietii.

Este cea care si-a urmat visul actoriei de la inceput si pana la capat, o extravaganta absoluta pe atunci, printre noi cei multi care ne invarteam intre poli si ase.

Este prietena de care am regretat mereu ca nu am stiut sa ma las sa fiu mai apropiata – pentru ca mecanismele mele de “protectie” se ridica automat atunci cand simt posibilitatea unei conexiuni atat de reale ca cea pe care as putea-o avea cu ea. Dar mai este timp.

Iulia, sunt doar cateva cuvinte. Si alea scoase cu greu – duse sunt vremurile compunerilor de jdemii de pagini. Bottom line este ca reintalnirile noastre imi dau o stare de bucurie adevarata, o bucurie doar a mea. Si abia astept urmatoarea ocazie sa mai cream ceva impreuna. U rock and I love you, girl.

Fiecare experienta de la sedintele foto de portret ma incarca intr-un mod cu totul special. Fiecare dintre voi are propria ei poveste. A ta care este?

Ma poti urmari pe paginile mele de social media, pentru a fi la curent cu tot ceea ce postez nou.

Facebook: https://www.facebook.com/magda.constantin.photography
Instagram: https://www.instagram.com/magdaconstantinphoto/

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la Magda Constantin, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: