Cine ma urmareste, stie ca in ultimul an am lucrat pe toate planurile pentru a evolua intr-o directie noua, care mi-a devenit pasiune foarte repede. Pregatirea pentru o sedinta foto portret ma umple mereu de adrenalina si de bucurie.

Am deschis seria cu o prietena tare draga sufletului meu. Cu Oana ma stiu de… nici nu mai tin minte de cand. Multi ani, in orice caz, multe momente si amintiri faine. Si m-a bucurat enorm ca a ales sa imi fie alaturi si in aceasta noua calatorie. Astfel ne-am intalnit intr-o dimineata cu soare, pentru o sedinta foto portret contemporan.

Experienta a debutat cu o sesiune de hair and make-up, realizate impecabil de talentata Catalina si asezonate cu multe zambete si ceva emotii. Apoi ne-am lasat in voia alegerilor de rochii si de tinute, a pregatirilor de lumini si a testarilor de setup-uri. Mai jos puteti vedea cateva imagini din galeria finala.

O sedinta foto portret este pentru oricine. Nu trebuie sa astepti o ocazie speciala. Cat timp a trecut de ultima oara cand te-ai simtit frumoasa, de cand ti-a placut de tine intr-o fotografie? Te astept ca sa povestim mai multe detalii.

Pana atunci, ma poti urmari pe paginile mele de social media, pentru a fi la curent cu tot ceea ce postez nou.
Facebook: https://www.facebook.com/magda.constantin.photography
Instagram: https://www.instagram.com/magdaconstantinphoto/

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la Magda Constantin, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: