In ultimul an mi-am propus sa ma concentrez cat pot de mult pe sedintele foto de maternitate. Mi-am dat seama ca sut foarte importante pentru mine – it’s the place it all begins. Imi place sa pot construi o conexiune la nivel emotional cu viitorii parinti ce intra la mine in studio. Asta ne ajuta mult de tot atunci cand revin la sedinta foto de nou nascut, pentru ca exista deja o incredere formata. Suntem cu totii mai relaxati, lucrurile curg mai de la sine. Este si cazul pentru sedinta foto de maternitate cu Andreea.

Pe Andreea am fotografiat-o in ianuarie, si acum, in cateva zile, o astept si cu micul bebelin in studio. A fost o sesiune tare draga mie, asa ca am decis sa va arat si voua cateva imagini.


Daca iti doresti si tu imagini minunate de studio care sa iti aduca aminte de aceasta perioada, ca cele din sedinta foto e maternitate cu Andreea, te rog mult contacteaza-ma din timp ca sa vorbim despre propria ta sedinta ta foto de gravida. De regula eu recomand sa nu fie facuta mai tarziu de 34 de saptamani. Scrie-mi mai degraba mai devreme decat mai tarziu ♥ Te astept cu drag.

De asemenea, te invit sa ma urmaresti pe facebook si pe instagram, pentru a putea vedea mereu cele mai noi imagini reprezentative pentru munca mea.

https://www.facebook.com/magda.constantin.photography

https://www.instagram.com/magdaconstantinphoto/

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la Magda Constantin, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: