E sfarsit de septembrie. Afara sunt inca ~30 de grade si aproape vara. Insa in lumea fotografilor de familie, este deja tarziu in ceea ce priveste planificarea sedintelor foto de Craciun ♥ Recuzita e pe drum, lucrurile sunt puse in miscare, iar pentru mine inseamna ca a venit vremea sa povestesc putin despre sedinta foto de Craciun in 2019.

Pentru mine, 2019 a fost deja al treilea an cu sedinte foto de Craciun. A venit cu o schimbare importanta de decoruri. A fost un Craciun mai degraba minimalist, pe multe tonuri de alb si crem.

Ceea ce nu s-a schimbat la sedinta foto de Craciun in 2019, fata de anul de dinainte, au fost numarul de decoruri si workflow-ul sedintei. Mereu incep cu fotografiile de familie. Parintii sunt fresh, mamele cu parul inca in stare buna si cu machiajul intact. La final de sedinta foto, dupa asezat, schimbat si negociat timp de 30-60 de minute cu copiii din dotare – not so much.

Apoi au urmat nelipsitele decoruri la scara mai mica, special gandite pentru cei mici. Nu am renuntat nici de data asta la zapada – desi la sfarsitul fiecarui sezon de sedinte foto de Craciun imi jur ca anul urmator o voi face. Bucuria copiilor cand fac aceste imagini este mult prea mare.

Va astept si in 2020, intr-un spatiu nou si mult mai mare, sa reluam distractia din anii trecuti. Contacteaza-ma chiar acum pentru programarea unei sedinte foto de Craciun, nu este prea devreme. Detaliile despre pachete se regasesc aici, iar pentru programare te rog mult sa imi trimiti un mesaj pe mail magda@magdaconstantin.ro sau din formularul de contact.

  Nume*

  Adresă de email*

  Telefon:

  Subiectul mesajului

  Mesaj

  Facebook: https://www.facebook.com/magda.constantin.photography/
  Instagram: https://www.instagram.com/magdaconstantinphoto/
  Pinterest: https://ro.pinterest.com/magdaconstantinfotograf/

  Leave a comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la Magda Constantin, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: